Köszöntjük weblapunkon

  • Barnulj és szépülj Ildikónál! Tükröm-tükröm kozmetika és Centrum Sunshine Automata Szolárium Stúdió.
  • Legmodernebb professzionális szoláriumgépek és a leghatékonyabb kozmetikai kezelések egy helyen a város szívében a Fő tér 14/D-ben  a Royal fölött.
  • Szeretettel üdvözlöm és örülök, hogy ellátogatott Tatabánya egyik legmodernebb és legnagyobb múltra visszatekintő szépségszalonjának weboldalára.
  • Szigeti Ildikó vagyok, 28 éve dolgozok kozmetikusként Tatabányán és 20 éve vannak szoláriumaim. A városban az elsők között kezdtem meg szoláriumok üzemeltetését.
  • Szeretettel várom régi és új, szépülni vágyó vendégeimet magas szintű szolgáltatásokkal, a legkorszerűbb hatóanyagú készítményekkel.
  • Az általános kozmetikai kezelések mellett speciális, modern gépes kezelésekkel is várom vendégeimet, arc - nyak, dekoltázs kezelésekkel egyaránt.
  • A kezelések során alkalmazott magas hatóanyag-tartalmú professzionális készítmények otthoni ápolásra, használatra is elérhetőek. Ingyenes bőrdiagnosztikával és szaktanácsadással várom Önöket.
  • Magas színvonal és mégis kedvező árak!
  • A 28 év alatt rengeteg vendég megfordult a kezem alatt, vannak olyanok is akik a kezdetektől fogva ma is hozzám járnak.
  • Számomra az elégedett vendég a legjobb reklám! 20 éve dolgozok "ILCSI" termékekkel és ebből 15 éve egyedül a városban, mint referenciakozmetikus. "Ilcsi" néninél elvégeztem az összes tanfolyamot és a csak teljesen természetes eredetű kozmetikumokkal nagyon hatásos kezeléseket végzek látványos eredménnyel.

A városban elsőként cseréltem ki a szoláriumban a csöveket uniós szabványnak megfelelőre (EU 0.3 W/m2) és szalonom tagja a Magyar Szolárium Üzemeltető Egyesületnek, ezért a gépeken megtalálja a zöld matricát, amit csak a legszigorúbb európai szabványoknak megfelelő szoláriumok kaphatnak.

FOGFEHÉRÍTÉS FÁJDALOMMENTESEN

A kozmetikai fogfehérítés meghódította Európát és most Magyarországon is hódító útjára indult. Franciaországban 2 év alatt 530 hasonló fogfehérítő szalon nyílt. A kozmetikai fogfehérítés az általános fogorvosi fehérítéssel szemben, nem csak a pénztárcánkat kíméli, de a fogínyt és a fogzománcot is, egyáltalán nem jár fájdalommal, valamint az alkalmazott fehérítő gél nem tartalmaz veszélyes anyagokat..Fogfehérítés amely...HIDROGÉN-PEROXID MENTES,GYORS,EGYSZERŰ,BIZTONSÁGOS,FÁJDALOM MENTES Bővebben

 

A SZOLÁRIUMOZÁSRÓL

Amíg a korábbi évszázadokban a sápadtság az előkelőséget jelentette, addig ma a természetes barnaság a sportosság, a vonzóság és az egészség jele. A külső megjelenés - az outfit - egyre több ember számára a személyes életstílus kifejezése.  Bővebben.

 

Fel