Ilcsi Referenciakozmetika

ilcsi referenciakozmetikaTermékeinket kizárólag ILCSI, illetve az USA és Kanada területén ILIKE márkanév alatt forgalmazzuk. Az Ilcsi termékek Molnár Dánielné Ilcsi néni 1958-tól végzett kutatásai, fejlesztései és tapasztalatai alapján készülnek, mely munkát a mai napig is aktívan folytat fiával Molnár Ferenccel.

A megadott telefonszámokon érdemes előre bejelentkezned a kezelésekre. Itt érdeklődhetsz a szolgáltatások árai iránt is. Hogy a hatás a kezelés után minél tovább tartson, a bőrápolás otthoni folytatásához kérj a bőrödnek megfelelő Ilcsi biokészítményt!

  • Ilcsi filozófia

Az Ilcsi filozófiája egyszerű és természetes. Hiszünk abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánljuk, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. Tiszteljük az élet minden formáját, ezért a termékek kifejlesztése során nem végeznek állatkísérleteket, és nem használnak állati eredetű anyagot. Egyszerű gondolatok – természetes kozmetikumok.

  • Az Ilcsi Szépítő Füvek küldetése

„Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. olyan szakorientált, tapasztalati úton szerzett know-how-val rendelkező cég, mely Ilcsi márkanév alatt professzionális, natúr, problémamegoldó kozmetikumokat gyárt, amelyekhez a szakma szereplőinek magas színvonalú képzést biztosít, hogy így segítse az emberek bőrproblémáiból származó testi és lelki gondjainak és gátlásainak természetes módon való kezelését.”

FOGFEHÉRÍTÉS FÁJDALOMMENTESEN

A kozmetikai fogfehérítés meghódította Európát és most Magyarországon is hódító útjára indult. Franciaországban 2 év alatt 530 hasonló fogfehérítő szalon nyílt. A kozmetikai fogfehérítés az általános fogorvosi fehérítéssel szemben, nem csak a pénztárcánkat kíméli, de a fogínyt és a fogzománcot is, egyáltalán nem jár fájdalommal, valamint az alkalmazott fehérítő gél nem tartalmaz veszélyes anyagokat..Fogfehérítés amely...HIDROGÉN-PEROXID MENTES,GYORS,EGYSZERŰ,BIZTONSÁGOS,FÁJDALOM MENTES Bővebben

 

A SZOLÁRIUMOZÁSRÓL

Amíg a korábbi évszázadokban a sápadtság az előkelőséget jelentette, addig ma a természetes barnaság a sportosság, a vonzóság és az egészség jele. A külső megjelenés - az outfit - egyre több ember számára a személyes életstílus kifejezése.  Bővebben.

 

Fel