Ilcsi kozmetika

  • Szeretettel üdvözlöm és örülök, hogy ellátogatott Tatabánya egyik legmodernebb és legnagyobb múltra visszatekintő szépségszalonjának weboldalára.
  • Legmodernebb professzionális szoláriumgépek és a leghatékonyabb kozmetikai kezelések egy helyen a város szívében.
  • Szigeti Ildikó vagyok, több mint 30 éves kozmetikusi tapasztalattal, a szakma és a vendég iránti alázattal rendelkezem. Sok ezer megszépült elégedett vendéggel a hátam mögött, innovatív jövőbe irányuló tervekkel sok energiával. kreativitással és vendégszeretettel várok minden Kedves szépülni vágyót, vagy csak ugorjon be hozzám ha  egy fárasztó nap után megpihenne csodatévő kezeim alatt, :)
  • A kezelések során alkalmazott magas hatóanyag-tartalmú professzionális készítmények otthoni ápolásra, használatra is elérhetőek. Ingyenes bőrdiagnosztikával és szaktanácsadással várom Önöket.
  • Magas színvonal és mégis kedvező árak!

FOGFEHÉRÍTÉS FÁJDALOMMENTESEN

A kozmetikai fogfehérítés meghódította Európát és most Magyarországon is hódító útjára indult. Franciaországban 2 év alatt 530 hasonló fogfehérítő szalon nyílt. A kozmetikai fogfehérítés az általános fogorvosi fehérítéssel szemben, nem csak a pénztárcánkat kíméli, de a fogínyt és a fogzománcot is, egyáltalán nem jár fájdalommal, valamint az alkalmazott fehérítő gél nem tartalmaz veszélyes anyagokat..Fogfehérítés amely...HIDROGÉN-PEROXID MENTES,GYORS,EGYSZERŰ,BIZTONSÁGOS,FÁJDALOM MENTES Bővebben

 

A SZOLÁRIUMOZÁSRÓL

Amíg a korábbi évszázadokban a sápadtság az előkelőséget jelentette, addig ma a természetes barnaság a sportosság, a vonzóság és az egészség jele. A külső megjelenés - az outfit - egyre több ember számára a személyes életstílus kifejezése.  Bővebben.

 

Fel