Hordozd magadon a napfényt!

Oroszlány egyetlen szolárium stúdiója. Igényes környezet, kedves személyzet, kedvező bérletek, akciók, hatalmas szolikrém választék. Hosszú nyitva tartás! Hétfőtől szombatig 9-19 óráig vasárnap 9-14 óráig tudjátok élvezni nálunk a napfény jótékony hatásait.

Ūdvözöljūk az élet napos oldalán!

Szolárium stúdiónkban kulturált, minden igényt kielégítő, fullextrás, barátságos, higiénikus környezet, szakszerű kiszolgálás, hatalmas szolikrém választék vár minden kedves vendégūnket.. A stúdió tulajdonosa csaknem 25 éve szolgálja ki a barnulni vágyók igényeit. 9 professzionális csúcstechnológiás szoligép hozza el a sosem tapasztalt sexy barnaságot. 4db álló és 5 db fekvő világszínvonalú szoláriumgép működik szalonunkban.

Gépeinket a legjobb minőségű fertőtlenítőszerekkel tisztitja a szemêlyzet, hogy Önök a legnagyobb higiéniai körūlmények között barnulhassanak. Széles választékban kaphatók nálunk barnulást elősegítő kozmetikumok is. Bérleteink bankkártya nagyságúak és vonalkóddal ellátott felūletére töltjūk fel az Önök által kedvezményesen megvásárolt napozási perceket. Ezáltal a bérleteket kényelmesen és biztonságosan lehet használni és könnyen tudunk felvilágosítást adni a még hátra levő barnulási percekről.Bérleteink a feltöltéstől számított 6 hónapig használhatók fel!

 (34)360-201 (30)388-1410

 

FOGFEHÉRÍTÉS FÁJDALOMMENTESEN

A kozmetikai fogfehérítés meghódította Európát és most Magyarországon is hódító útjára indult. Franciaországban 2 év alatt 530 hasonló fogfehérítő szalon nyílt. A kozmetikai fogfehérítés az általános fogorvosi fehérítéssel szemben, nem csak a pénztárcánkat kíméli, de a fogínyt és a fogzománcot is, egyáltalán nem jár fájdalommal, valamint az alkalmazott fehérítő gél nem tartalmaz veszélyes anyagokat..Fogfehérítés amely...HIDROGÉN-PEROXID MENTES,GYORS,EGYSZERŰ,BIZTONSÁGOS,FÁJDALOM MENTES Bővebben

 

A SZOLÁRIUMOZÁSRÓL

Amíg a korábbi évszázadokban a sápadtság az előkelőséget jelentette, addig ma a természetes barnaság a sportosság, a vonzóság és az egészség jele. A külső megjelenés - az outfit - egyre több ember számára a személyes életstílus kifejezése.  Bővebben.

 

Fel