Szolgáld ki magad napfénnyel... és élj csokibarnán

Sorban állás, személyzet és bejelentkezés nélkül! Nem kell kiöltöznöd, akár munka előtt vagy vacsi után, ha letetted a gyerekeket aludni, vagy ha párod nézi a meccset, vagy ha álmatlanul forgolódsz a nyári meleg miatt, vagy ha a hideg télben kicsit felmelegednél, mi nyitva leszünk és várunk szeretettel, napfénnyel reggel 6-tól éjfélig az év minden napján.

FOGFEHÉRÍTÉS FÁJDALOMMENTESEN

A kozmetikai fogfehérítés meghódította Európát és most Magyarországon is hódító útjára indult. Franciaországban 2 év alatt 530 hasonló fogfehérítő szalon nyílt. A kozmetikai fogfehérítés az általános fogorvosi fehérítéssel szemben, nem csak a pénztárcánkat kíméli, de a fogínyt és a fogzománcot is, egyáltalán nem jár fájdalommal, valamint az alkalmazott fehérítő gél nem tartalmaz veszélyes anyagokat..Fogfehérítés amely...HIDROGÉN-PEROXID MENTES,GYORS,EGYSZERŰ,BIZTONSÁGOS,FÁJDALOM MENTES Bővebben

 

A SZOLÁRIUMOZÁSRÓL

Amíg a korábbi évszázadokban a sápadtság az előkelőséget jelentette, addig ma a természetes barnaság a sportosság, a vonzóság és az egészség jele. A külső megjelenés - az outfit - egyre több ember számára a személyes életstílus kifejezése.  Bővebben.

 

Fel